NL | FR | EN 

RSS Feed  


  Nieuwsbrief

   Tweede deel


Hierbij tonen wij U enkele indrukken van onze oktoberreis 2009 naar de befaamde auction en open sales bij Sakai Fish Farm uit Hiroshima.  Als U interesse hebt om zo'n Japan reis mee te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.                                   

eerste selectie Ogata Koi Farm


Vandaag hebben wij onze eerste selectie kunnen maken bij Ogata Koi Farm. Momenteel hebben wij bijna 30 nisai geselecteerd waarvan 6 koi van hogere kwaliteit.

                                   

Top Tategoi Yonsai Showa


Vandaag was voor Kokugyo Koi 't Viske een echte succesdag. Na veel onderhandelen zijn wij erin geslaagd om de beste yonsai Showa van Ogata Koi Farm aan te kopen. Momenteel meet ze 74cm, en ze heeft het potentieel om door te groeien tot boven 85cm. Deze Showa heeft een heel sterke lichaamsbouw wat de koi een krachtige impressie geeft. Het sumi is nog volop in ontwikkeling, maar het sumi komt erdoor. Onze verwachtingen van deze koi liggen hoog.

                  Watch movie

Sansai Gin Rin Shiro Utsuri


Deze Gin Rin Shiro Utsuri werd door ons aangekocht bij Ogata Koi Farm. De harmonie tussen het sterke sumi en het schitterende gin rin geeft deze koi een mooie uitstraling. Deze koi is prijs/kwaliteit erg interessant.

         Watch movie

Sansai Showa
         Watch movie

sansai Goshiki
         Watch movie

Nisai en sansai selectie


dinsdag 10 november was terug een vruchtbare dag voor ons. Vandaag werden verschillende nisai geselecteerd en ook nog enkele sansai. De keuze van variëteiten was ook erg interessant. Zo hebben wij verschillende Kujaku, Yamabuki, Mukashi Ogon, Showa, Shiro Utsuri, Doitsu Yamatonishiki, Goshiki ...

                                   

Sansai Yamabuki


Beste sansai Yamabuki van Ogata Koi Farm

         Watch movie

Sansai Gin Rin Showa


Vlak voor vertrek van bij Ogata Koi Farm zagen wij nog een prachtige sansai Gin Rin Showa. Ze heeft een stralende gin rin, een heel hoge huidkwaliteit en een sierlijk patroon. Deze koi is van All Japan niveau!

                  Watch movie